WIE ZIJN WIJ?

We make a living by what we get, but we make a life by what we give - Winston Churchill

Martin Kok - Fiscaal Adviseur
martin@trustfc.nl

Martin Kok is de oprichter/eigenaar van Trust Finance en Consulting en sinds 1992 werkzaam als financieel administrateur/adviseur. Naast het opstellen van jaarrekeningen, voeren van salarisadministraties en het verzorgen van fiscale aangiften, is hij gespecialiseerd in het begeleiden van Stichtingen en het voeren van projectadministratie en controles. Samen met Marco Kok is hij voor onze cliënten het aanspreekpunt voor financieel en fiscaal advies.

image01

Marco Kok - Fiscaal Adviseur
marco@trustfc.nl

Marco Kok werkt sinds de oprichting als fiscaal adviseur bij Trust Finance en Consulting. Hij stelt jaarrekeningen op, verzorgt de fiscale aangiften en de salarisadministraties voor onze cliënten. Samen met Martin Kok is hij voor onze klanten het aanspreekpunt voor financieel en fiscaal advies.

image01

Aram Pronk - Financieel Administrateur
aram@trustfc.nl

Aram Pronk is vanaf 2008 werkzaam bij Trust Finance en Consulting als financieel administrateur. Hij controleert administraties en stelt jaarrekeningen en fiscale aangiften op. Hij is binnen Trust Finance en Consulting de specialist en het aanspreekpunt voor vragen over ons online boekhoudprogramma YOB.

image01

Jolanda Verdam - Administratief medewerkster
jolanda@trustfc.nl

Jolanda Verdam is sinds 2012 werkzaam bij Trust Finance en Consulting als administratief medewerkster. Zij verzamelt, verwerkt en controleert voor cliënten de boekhouding, verzorgt de aangiften omzetbelasting en aangiften inkomstenbelasting.

image01

Ellen Kruimer - Office Manager
ellen@trustfc.nl

Ellen Kruimer werkt sinds 2010 bij Trust Finance en Consulting als Office Manager. Zij ondersteunt, organiseert en assisteert haar collega's bij de uitvoering van hun werkzaamheden. Zij controleert alle processen, zodat alles binnen Trust Finance en Consulting aanwezig is om u goed van dienst te kunnen zijn

image01