WIE ZIJN WIJ?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut at odio nisl. Mauris ut arcu est. Duis sit amet libero viverra

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut at odio nisl. Mauris ut arcu est. Duis sit amet libero viverra

Martin Kok - Financieel Administrateur/Adviseur
martin@trustfc.nl

Martin Kok is de oprichter/eigenaar van Trust Finance en Consulting en sinds 1992 werkzaam als financieel administrateur/adviseur. Naast het opstellen van jaarrekeningen, voeren van salarisadministraties en het verzorgen van fiscale aangiften, is hij gespecialiseerd in jaarrekeningen van Stichtingen en het voeren van projectadministratie en controles. Samen met Marco Kok is hij voor onze klanten het aanspreekpunt voor financieel en fiscaal advies.

image01

Marco Kok - Financieel Administrateur/Adviseur
marco@trustfc.nl

Marco Kok werkt sinds de oprichting als Financieel Adviseur bij Trust Finance en Consulting. Hij stelt jaarrekeningen op, verzorgt de fiscale aangiften en de salarisadministratie voor onze klanten. Samen met Martin Kok is hij voor onze klanten het aanspreekpunt voor financieel en fiscaal advies.

image01

Jolanda Verdam - Administratief medewerkster
jolanda@trustfc.nl

Jolanda Verdam is sinds 2012 werkzaam bij Trust Finance en Consulting als administratief medewerkster. Zij verzamelt, verwerkt en controleert voor cliƫnten de boekhouding, verzorgt de aangiften omzetbelasting en bereidt aangiften inkomstenbelasting voor.

image01

Aram Pronk - Financieel Administrateur
aram@trustfc.nl

Aram Pronk is vanaf 2008 werkzaam bij Trust Finance en Consulting als financieel administrateur. Hij verzorgt voor cliƫnten de gehele administratie en bereidt jaarrekeningen en fiscale aangiften voor. Hij is binnen Trust Finance en Consulting de specialist en het aanspreekpunt voor vragen over ons online boekhoudprogramma YOB.

image01

Ellen Kruimer - Office Manager
ellen@trustfc.nl

Ellen Kruimer werkt sinds 2010 bij Trust Finance en Consulting als Office Manager. Zij ondersteunt, organiseert en assisteert haar collega's bij de uitvoering van hun werkzaamheden en zorgt ervoor dat binnen Trust Finance en Consulting alles aanwezig is om goed te kunnen werken.

image01
Meer weten? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.